1. Vermindert kans op Astma.

Na recentelijk onderzoek blijkt dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s? Het artikel stelt dat wanneer kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op allergieën hebben.

3. Bevat lanoline.

Deze stof komt ook voor in de menselijke huid en staat bekend om zijn desinfecterende werking. Bij een gevoelige en/of geïrriteerde huid kan deze genezend werken.

5. Zelfreinigend en resistent tegen bacteriën.

Een schapenvacht resistent is tegen vuil en bacteriën en zelfreinigend is? Dit komt door de structuur van de vezel, die eiwit als belangrijkste bestanddeel bevat. Deze treedt actief op tegen bacteriën en virussen die zo niet die niet de kans krijgen zich te vermenigvuldigen.

7. Heerlijk om op te slapen

Het is hét hulpmiddel voor een goede nachtrust en ligcomfort. De zachte en natuurlijke vezel van wol helpt de totale slaaptijd en kwaliteit te verhogen. Een uitgeruste baby is een blije baby!

9. Machine was- & droogbaar.

De schapenvachtjes van Woolskins zijn praktisch, duurzaam en kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen zonder verlies van alle goede en gezonde eigenschappen van de vacht. Onze Relugan vachten kunnen ook in de droger, op een lage temperatuur, worden gedroogd.

2. Ademt en reguleert de lichaamstemperatuur.

Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Warm in de winter en koel in de zomer.

4. Wol is Hypoallergeen.

Omdat er in wol geen klimaat kan ontstaan waarin schimmels, huismijt of bacteriën kunnen gedijen, is wol bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën.

6. Zacht & veilig speel- en rustoppervlak.

Wij laten onze vachten speciaal op korte lengte scheren zodat er geen lange haren in het mondje van je kindje kunnen komen, wel zo veilig. De zachte textuur van een schapenvacht biedt een heerlijk zacht en plooibaar oppervlak waar uw baby heerlijk van alles op kan ontdekken of waar het helemaal tot rust kan komen.

8. Uniek en multi sensorische omgeving

Voelen aan de zijdeachtige textuur van dit hoogwaardige schapenvachtje levert onschatbare sensorische interactie die de neurologische ontwikkeling bevordert.

10. Gemakkelijk om mee te nemen.

Schapenvachtjes zijn gemakkelijk mee te nemen van de wieg naar speelkamer of in de auto onderweg. Ze bieden een vertrouwde en rustgevende omgeving voor uw baby. Voor onderweg hebben we ook kinderwagen en buggy vachtjes. Deze hebben uitsparingen bedoelt voor een 5-punts gordel.

Contact


Adres

E-mail

Maps

Bank

Over ons

Social media


Facebook

Instagram

+31 (0)20 20 44 557

google-review-button.png

Klantenservice


Email. info@woolskins.eu

Telefoon. +31 (0)20 20 44 557

maandag t/m vrijdag
9:00 - 17:00

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1 | 1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND | T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

© 2015 Agata Klimczynska /