1 (Large)_edited.jpg

q&A

Welke betaalmogelijkheden zijn er?


Je rekent bij ons je aankoopbedrag snel en veilig af op de volgende manieren:

  • Via iDEAL (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren).
  • Via Credit Card (MasterCard, VISA, American Express).
  • Via uw Paypal account.
Helpt een schapenvacht tegen astma & Alergie?


Baby's die slapen op dierenhuid hebben minder kans om op latere leeftijd astma te ontwikkelen, zo blijkt uit nieuw onderzoek.
Als kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een dierenhuid slapen zoals een schapenvacht, hebben ze op 6-jarige leeftijd 79 procent minder kans op astma. Waarschijnlijk bieden microben in dierenvachten kinderen bescherming tegen de longziekte.
lees meer
Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?


Onze levertijd is 2-3 werkdagen. Wanneer u een product bij ons besteld verpakken wij uw product stevig en met grote zorg. Wij versturen het de eerst volgende dag nadat de bestelling geplaatst en de betaling is bevestigt. ​

Wij versturen onze pakketten met PostNL en vanaf het moment dat wij het aanbieden op een PostNL locatie wordt het doorgaans de volgende dag geleverd.​ PostNL bezorgd tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Kleine bestellingen versturen wij zo veel mogelijk per briefpost.
Hoe kan ik producten terugsturen?


Niet tevreden over het product? Wij doen niet moeilijk over retourneren. Uiteraard geldt hier het termijn van 14 dagen na aflevering. U krijgt dan het aankoop bedrag terug en de eventueel in rekening gebrachte verzendkosten. De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant (€6,95 - NL & €10,95 BE).

Een door Woolskins ontvangen betaling wordt bij retour uiterlijk binnen veertien dagen na de ontbinding terugbetaald.
​Retourzendingen worden niet geaccepteerd wanneer:

​- het artikel duidelijk gebruikt is /of gewassen.
- de voorgeschreven gebruik- en was instructies van het artikel niet zijn opgevolgd.
- het artikel is beschadigd.
De te retourneren artikelen dienen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aangeleverd te worden. Voor ons retourformulier klik je hier.
Hoe worden de vachten gemeten?


Wij meten onze vachten diagonaal in cm.
Waarom juist wol in de zomer?


De volumineuze vezelstructuur zorgt voor een permanente ventilatie. Daarnaast absorbeert wol ontzettend goed vocht en onttrekt hiermee zweet weg van het lichaam. Het opgeslagen vocht verdampt mede door de goede ventilerende eigenschap van het wol en omdat zweet constant wordt afgevoerd, blijft het lichaam in de zomer dus relatief koel en comfortabel.

De Woolskinsvacht is van nature rustgevend en neem je makkelijk mee onderweg, op vakantie of in het vliegtuig zodat je babytje alle vertrouwde geurtjes van thuis, mamma en zichzelf lekker dicht bij hem of haar heeft. Wel zo'n veilig gevoel.

Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen
Select language