petit kolibri

baby Alpaca wol

m3ue2yQg.jpeg

over Petit  kolibri

Petit Kolibri heeft authentieke, biologische en natuurlijke kleding en accessoires voor baby's en peuters van 0 tot 4 jaar. Gevestigd in Nederland, is dit een lijn van tijdloze producten teruggebracht tot de essentie en zonder onnodige franje. Dit merk richt zich op de fundamenten; goed ontwerp, directe inkoop van kwaliteitsvezels en productie in wederzijds voordelige omgevingen.

 

Petit Kolibri erkent dat het leven met een kleintje allesbehalve eenvoudig is - en doen hun best om ten minste één ding minder ingewikkeld te maken - dit zijn klassieke stijlen waarvan je weet dat ze super handig zullen zijn en dat je petit zich geweldig zal voelen, en dat jij kan zich goed voelen bij het kopen, veilig in de wetenschap dat ze ethisch zijn geproduceerd.

 

Deze vesten, broeken, truien, overalls, vesten, mutsen, wanten, kleine slofjes, gemaakt van baby Alpaca, zijn super, super zacht. En ze zijn zo mooi! Klassieke ontwerpen, in klassieke kleuren - grijstinten, crèmes - dit zijn ingetogen maar toch speciale, stijlvolle stukken.


Emilia heeft Petit Kolibri opgericht met als doel ethische en veilige kleding en accessoires voor kinderen te leveren, in de overtuiging dat de producten die kinderen aanraken in hun meest pure en onbehandelde staat moeten zijn. Hun producten komen voort uit een niet-aflatende toewijding aan het promoten van ecologische duurzaamheid en bewuste zakelijke praktijken in de lokale gemeenschappen van Afrika en Latijns-Amerika. Alle materialen worden met zorg en aandacht ingekocht, Emilia zorgt ervoor dat ze alleen wederzijds voordelige en transparante relaties onderhoudt met haar leveranciers. De eindproducten worden onder eerlijke omstandigheden tot leven gebracht door een collectief van ambachtslieden in Colombia.


Petit Kolibri ziet dat kinderen de bevolking van morgen zijn. De impact die ze op onze planeet zullen hebben, wordt beïnvloed door de principes die we ze vandaag leren. Als u hun producten kiest, koopt u niet alleen een bewust vervaardigd en veilig product, maar ondersteunt u ook ethische handel en een langetermijninzet voor ecologische duurzaamheid.


"Prachtige stukken van de zachtste materialen - zoveel om je goed bij te voelen!"

Emilie

Voordelen van wollen babykleding

  • Comfortabel

  • Zacht

  • Warm

  • Sterk

  • Waterafstotend

  • Hypoallergeen

  • Thermisch

  • Lage ‘jeukfactor’

Uitgebreid assortiment aan wollen vestjes en andere baby kleding

 

Op zoek naar een wollen broekje voor je baby, een wollen overall of een wollen vestje? WOOLSKINS heeft een groot assortiment aan wollen babykleding. Onze kleding houdt kindje goed op temperatuur. Ook is deze mooi, luxe en ook nog eens heerlijk comfortabel zit.

Wist je dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s? Baby’s die de eerste drie maanden slapen op een schapenvacht hebben op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën.

 

Baby vestje / gilet van 100% alpaca wol

 

Een van de wollen babykleding artikelen die wij aanbieden zijn onze vestjes / gilet. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor baby’s van 3 tot 6 maanden oud. De vestjes hebben een lange mouw, zijn erg licht en lekker zacht. Een minimalistische stijl die bij iedere baby leuk staat!

Broekjes, overall broekjes en knuffelkussens

 

Verder zijn ook de leukste broekjes bij ons verkrijgbaar. De broekjes zijn niet slijtgevoelig en voor de volle 100% organisch. Ook krimpen ze niet na het wassen.

De broekjes bevatten koorden of leren bandjes. Daarmee kun je zorgen dat de kleding lekker zit bij je baby. Maak de outfit af met een knuffelkussen. Uiteraard ook van 100% wol!

Wollen muts voor je baby

 

Tijdens de winterse dagen is het buiten natuurlijk erg koud. Deze winter heeft je baby het niet koud dankzij de wollen baby mutsjes van WOOLSKINS! Deze mutsjes zijn gemaakt van zacht baby-alpacawol. Deze zorgen er voor dat je baby een heerlijk warm hoofdje heeft. Dankzij de koorden bij de nek blijft het wollen mutsje goed op zijn plek zitten.

Alpaca wol slofjes voor baby’s

 

Naast een wollen baby muts, komen wollen slofjes voor je baby ook goed van pas! De slofjes zorgen niet alleen dat je kindje tijdens koude dagen warme voetjes heeft. Ook zorgen ze er tijdens warme dagen ook voor dat de voetjes van je baby niet te warm worden. Een win-win situatie.

 

WOOLSKINS heeft diverse slofjes voor baby’s in haar babykleding collectie. Wollen slofjes van gewoon wol en babyslofjes die gemaakt zijn van baby-alpaca wol. Het baby-alpacawol bestaat uit de fijnste haren van een volwassen alpaca. Dankzij deze fijne haren zitten de wollen baby slofjes heerlijk zacht en zijn ze ook nog eens erg licht.

Social media


Facebook

Instagram

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Alwero producten, Alwero slofjes, Alwero bodywarmer, Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht, Alwero Vestje, Alwero wollen babykleding, Alwero online shop

0