Ecologische schapenvacht baby


ECO LAMSVACHTEN RELUGAN®

Zijn zacht en gezond voor u en uw baby!!!

Onze vachten zijn met Relugan® gelooid. In dit milieuvriendelijke looiproces wordt geen gebruik gemaakt van Chroom of andere giftige stoffen. Dit resulteert in een soepele dikke vacht die zacht en comfortabel aanvoelt. Het voordeel van deze manier van looien is dat de vacht zeer gebruiksvriendelijk is, goed ademt en makkelijk te onderhouden is. Deze vachten worden dan ook wel medische lams- of schapenvachten genoemd en staan bekend om hun warme goudgele gloed.

Wij adviseren om onze Reluganvacht al te gebruiken tijdens de zwangerschap. Het kan uw lichaam ondersteunen en pijn verlichten. Tijdens deze mooie periode geeft u tevens uw lichaamsgeur af aan de vacht waardoor het voor uw pasgeboren baby straks als ontspannend en vertrouwd wordt ervaren wanneer deze ermee in aanraking komt.


9 keer bekeken

Social media


Facebook

Instagram

google-review-button.png

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht

0