Schapenvacht wassen


ECO LAMSVACHTEN RELUGAN® Woolskins lamsvachten zijn zacht en gezond voor jou en je baby! Het is een echte essential voor moderne ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde natuurlijke producten met meerwaarde voor hun allerkleinste. Onze vachten zijn met Relugan® gelooid. In dit plantaardige looiproces wordt geen gebruik gemaakt van Chroom of andere giftige stoffen. Dit resulteert in een soepele dikke vacht die zacht en comfortabel aanvoelt. Het voordeel van deze manier van looien is dat de vacht zeer gebruiksvriendelijk is, goed ademt en makkelijk te onderhouden is. Onze Relugan vachten zijn machine was- en droogbaar in combinatie met onze Eco Wool Wash! Wij raden je aan om onze Reluganvacht al te gebruiken tijdens de zwangerschap. Het kan je lichaam ondersteunen en pijn verlichten. Tijdens deze mooie periode geef je tevens je lichaamsgeur af aan de vacht waardoor het voor je pasgeboren baby straks als ontspannend en vertrouwd wordt ervaren wanneer deze ermee in aanraking komt. Wist je bijvoorbeeld dat na recentelijk onderzoek bewezen is dat schapenvachten heel gezond zijn voor babys? Als kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, dan hebben ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen