Schapenvacht wassen ..... Wasmiddel voor wasbare schapenvachten!


Onze Relugan vachten zijn machine was- & droogbaar* met Eco Wool Wash van Woolskins. Deze producten zijn speciaal op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te krijgen.

schapenvacht baby, lamsvacht baby

Onze vachten zijn met Relugan® gelooid. In dit plantaardige looiproces wordt geen gebruik gemaakt van Chroom of andere giftige stoffen. Dit resulteert in een soepele dikke vacht die zacht en comfortabel aanvoelt. Het voordeel van deze manier van looien is dat de vacht zeer gebruiksvriendelijk is, goed ademt en makkelijk te onderhouden is. Deze vachten worden dan ook wel medische lams- of schapenvachten genoemd en staan bekend om hun warme goudgele gloed.


95 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen