Schapenvacht kinderwagen & Buggy, baby....


Deze speciaal op maat gesneden vacht voor de Maxi-cosi en buggy's is lekker en comfortabel voor als je veel onderweg bent of lange autoritten moet maken. Wol vezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Ons Woolskins vachten zijn een echte ‘essential’ voor moderne ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde natuurlijke producten met een ‘plus’ voor hun allerkleinste.

Ze zijn Europees, ecologisch en een 100% natuurlijk product. Zacht en gezond voor jou en je baby! Waar onze vachten uniek in zijn is dat je deze niet alleen kan wassen maar ook kan drogen in de droger, wij hebben speciaal hiervoor een ecologisch wolwasmiddel met conditioner ontwikkeld. Ze zijn met Relugan® gelooid. Dit is een plantaardige looiproces waarin geen gebruik wordt gemaakt van Chroom of andere giftige stoffen. Dit resulteert in een soepele dikke vacht die zacht en comfortabel aanvoelt. Het voordeel van deze manier van looien is dat de vacht zeer gebruiksvriendelijk is, goed ademt en makkelijk te onderhouden is. Voor meer goed en gezonde eigenschappen kijkt je op de INFO pagina op deze website!

Wij adviseren je de Woolskinsvacht verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt! Zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft.


42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen