Wollen Yogamat Cocos Woolskins


Onze WOOLSKINS yogamatten zijn ideaal voor het beoefenen van yoga en meditatie. Wol is goed voor de geest, huid en lichaam. Als je eenmaal een wollen yogamat geprobeerd hebt wil je daarna niets ander meer! Het heeft een dynamisch werking en helpt jou in het onderhouden van een gezond lichaam en geest.

Deze 100% scheerwollen yogamat (toplaag) is voorzien van een cocos onderkant en is met name geschikt voor actieve yoga. Onze yogamatten zijn mooi afgebiesd en verpakt in een handige draagtas zodat je het overal makkelijk mee naartoe kan nemen.

Woolskins yogamatten zijn een echte 'must have' voor bewuste mensen die serieus bezig zijn met het beoefenen yoga.


40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen