Op Vakantie met Baby


De Woolskinsvacht is van nature rustgevend en neem je makkelijk mee onderweg, bijvoorbeeld op vakantie of in het vliegtuig zodat je babytje alle vertrouwde geurtjes van thuis, mamma en zichzelf lekker dicht bij hem of haar heeft. Wel zo'n heerlijk gevoel.

'The Summer is Magic'

En dat is wol óók! De volumineuze vezelstructuur zorgt voor permanente ventilatie. Daarnaast absorbeert wol ontzettend goed vocht en onttrekt hiermee zweet weg van het lichaam. Het opgeslagen vocht verdampt mede door de goede ventilerende eigenschap van het wol en omdat zweet constant wordt afgevoerd, blijft het lichaam in de zomer dus relatief koel en comfortabel.


3 keer bekeken0 reacties

Social media


Facebook

Instagram

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Alwero producten, Alwero slofjes, Alwero bodywarmer, Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht, Alwero Vestje, Alwero wollen babykleding, Alwero online shop

0