10 Redenen waarom je baby een Woolskins schapenvacht verdient...


Als je op zoek bent naar een mooi en gezond cadeau voor je pasgeboren kindje dan zijn hier 10 goede redenen om een Woolskins schapenvacht aan te schaffen.

1. Zacht en veilig spel- en rustoppervlak

De zachte textuur van een schapenvacht biedt een heerlijk zacht en plooibaar oppervlak waar uw baby heerlijk van alles op kan ontdekken of waar het even lekker helemaal tot rust kan komen.

2. Machine was- & droogbaar

De schapenvachtjes van Woolskins zijn praktisch, duurzaam en kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen zonder verlies van alle goede en gezonde eigenschappen van de vacht. Onze Relugan vachten kunnen ook in de droger, op een lage temperatuur, worden gedroogd.

3. Milieuvriendelijk

Woolskins schapenvachten zijn duurzame en natuurlijke producten, waarbij de Europese regelgeving met betrekking tot dierenwelzijn en milieuwetgeving nauwlettend worden nageleefd.

4. Natuurlijk schoon

Dankzij de lanoline ,natuurlijk aanwezige wolvet, is de schapenvacht vuilafstotend en waterbestendig. 5. Hypoallergeen Wol veroorzaakt geen allergieën en is ideaal voor de zachte en gevoelige huid van baby's.​ 6. Antibacterieel Woolskins vachten bieden een langdurige bescherming die de groei van bacteriën, schimmels en huisstofmijt verhindert. 7. Unieke, Multi sensorische omgeving Voelen aan de zijdeachtige textuur van dit hoogwaardige schapenvacht levert onschatbare sensorische interactie die de neurologische ontwikkeling bevordert. 8. Temperatuurregeling Wolvezels ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Warm in de winter en koel in de zomer. 9. Heerlijk om op te slapen (niet voor buikslapertjes) De zachte en zachte natuurlijke vezel van wol helpt de totale slaaptijd en -kwaliteit te verhogen. Probeer ook eens een hydrofiele luier op vacht te leggen en daar je kindje op te leggen. 10. Gemakkelijk mee te nemen. Schapenvachtjes zijn gemakkelijk mee te nemen van de wieg naar speelkamer, naar uw auto of op vakantie, en bieden een vertrouwde omgeving waar u ook gaat.​


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen