Schapenvacht voor Baby? Woolskins is de Specialist in Baby-Care lamvachtjes.


Het maakt niet uit of je je eerste baby krijgt, je tweede of derde , je wilt wat het beste is voor je kindje. Baby's zijn een zegen en het krijgen ervan is één van de mooiste ervaringen, ongeacht hoe vaak je er een hebt gehad.

Je wilt alleen maar dat ze hun eerste jaren op deze deze wereld zo gelukkig en veilig mogelijk voelen. Dus het is niet meer dan normaal dat je alleen de beste producten voor de babykamer en wieg van je baby wilt.

Woolskins kan je daarmee helpen! Een schapenvacht is niet alleen Gezond, comfortabel en zacht voor de huid van een baby, maar het heeft ook veel andere voordelen. Zo zijn ze een unieke en Multi sensorische omgeving.

We hebben al onze vachten even op een rijtje gezet voor je. Wel zo makkelijk.


#lamsvachtvoorbaby #schapenvachtbabykinderwagen #ecoschapenvachtbaby #schapenvachtvoorbabygezond #schapenvachtbabygezond #lamsvachtBaby #schapenvachtBaby #schapenvachtbaby

22 keer bekeken0 reacties

Social media


Facebook

Instagram

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Alwero producten, Alwero slofjes, Alwero bodywarmer, Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht, Alwero Vestje, Alwero wollen babykleding, Alwero online shop

0