Speelkleed Baby met Sensorisch Eigenschapen | Schapenvacht


Op deze unieke zachte en soepele vacht kan je kindje heerlijk spelen en uitrusten. De structuur van wol en de fel gekleurde lintjes in verschillende structuren stimuleert de zintuigen van je kindje actief. Een perfecte sensorische omgeving waar de zintuigen van je kindje geprikkeld worden om zo te leren zien, voelen en uitgedaagd kunnen worden om te rollen en kruipen. Tevens heeft wol van nature een rustgevende werking op kinderen. Het is koel in de zomer, warm in de winter en het neemt direct de lichaamstemperatuur van de baby aan.E


10 keer bekeken0 reacties

Social media


Facebook

Instagram

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Alwero producten, Alwero slofjes, Alwero bodywarmer, Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht, Alwero Vestje, Alwero wollen babykleding, Alwero online shop

0