Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby

Bijgewerkt: jan 7


Woolskins heeft schapenvachten speciaal voor baby's. Wij noemen dit een Baby-Care schapenvacht en is gezond voor baby’s. We hebben deze vacht op korte lengte laten scheren waardoor de haartjes niet in de mond komen en ook de vingertjes en nagels niet blijven haken in de vacht. Door de manier van looien zijn onze ‘Medical-Grade’ schapenvachten (medische schapenvachten) machine was- en droogbaar. Let wel dat je dit zo lang mogelijk moet uitstellen.

Een schapenvacht ademt en is luchtdoorlatend. Door deze ventilatie blijft je baby droog en comfortabel. De schapenvacht is heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer.

Waar is een Lamsvacht Medicinaal Gelooid goed voor?

Een Baby-Care schapenvacht wordt ook wel een gezondheidsvacht genoemd. Dit is omdat deze vele gezondheidsvoordelen heeft. Zo bezit een schapenvacht lanoline. Dit wolvet is anti bacterieel helpt je baby bij een gezonde huid. Ook hebben baby’s die slapen op een schapenvacht minder kans om astma te krijgen op latere leeftijd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat kinderen die de eerste maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, op 6-jarige leeftijd zo’n 80% minder kans hebben op astma en andere allergieën. De blootstelling aan bepaalde bacteriën zorgt ervoor dat de kinderen minder snel allergische reacties vertonen en de luchtwegen minder snel gevoelig worden.

Is een schapenvacht veilig voor je baby?

Wanneer uw een buikslapertje heeft, raden wij aan om de vacht in bijvoorbeeld te gebruiken wanneer het wakker is. Je kan er namelijk heerlijk op spelen en dingen ontdekken. Zo is een schapenvacht ook belangrijk voor de sensorische ontwikkeling van je baby. Voor baby’s die op hun buik slapen wordt afgeraden om op een zachte ondergrond slapen.

Onderhoud en wassen

Je schapenvacht onderhouden gaat het best door het regelmatig even uit te kloppen en kort te borstelen. Zo blijft en houdt je de vacht mooi. Wij raden aan zo lang mogelijk te wachten met het wassen van je vacht zodat alle goede eigenschappen van de vacht er lekker in blijven. Meestal volstaat buiten luchten of bij een klein ongelukje even met een vochtig washandje afnemen.


Wil je je vacht wassen dan kan dat met onze Medical Grade (medische) vachten op 30 graden wol- fijnwas programma. We hebben hiervoor een speciaal ecologisch wolwasmiddel met toegevoegde lanoline. Tevens kun je onze Relugan vachten op -LAGE- temperatuur in de droger drogen. zoekterm: Lamsvacht Medicinaal Gelooid

#schapenkleedbaby #ecoschapenvachtbaby #schapenvachtbabykinderwagen #lamsvachtvoorbaby #schapenvachtbaby #lamsvachtBaby #schapenvachtvoorbabygezond #schapenvachtBaby #schapenvachtbabygezond

16 keer bekeken

Social media


Facebook

Instagram

google-review-button.png

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht

0