Duurzame Wollen Voedingskussen


Niet iedere vrouw voelt zich hetzelfde tijdens de zwangerschap. De één slaapt lekker door en de ander ligt vaak wakker door pijntjes en ongemak. Daarom is het vaak handig om een voedingskussen aan te schaffen tijdens je zwangerschap.

Onze voedingskussen zijn geschikt vanaf je zwangerschap tot het moment dat je kindje al een flink stuk groter is. De hoes is van 100% wol (geproduceerd door Alwero), de binnenhoes van katoen en de vulling bestaat uit 100% wolbolletjes waardoor de kussen licht is en geen geluid maakt. Dit in tegenstelling tot veel andere kussenvullingen zoals pvc microkorrels, kersenpitten, maisvlies of lijnzaad die veel gebruikt worden.

Doordat de kussens en de vulling van wol zijn ademd de kussen, neemt het direct de lichaamstemperatuur aan van jou en je kindje en voelt het uiterst comfortabel. De wolbolletjes vulling is het stil en goed ondersteunend voor je lichaam en dat van je kindje.


Onze Voedingskussen/zwangerschapskussen geeft een goede ondersteuning aan je lichaam tijdens het slapen en rusten waardoor je beter de nacht doorkomt en weer vol energie aan je nieuwe dag kan beginnen. Wollen voedingskussens ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert. Dit helpt je in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je lichaam droog en comfortabel. Wol is warm in de winter en koel in de zomer en omdat er in wol geen klimaat kan ontstaan waarin schimmels, huismijt of bacteriën kunnen gedijen, is wol bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën. Je hoeft wol dus minder te wassen, vaak volstaat kort luchten.

Je gebruikt het voedingskussen door bijvoorbeeld het onderste deel tussen je benen te klemmen en je hoofd op het bovenste deel te laten rusten. Je legt het middenstuk onder je zwangere buik, zodat je gewicht beter verdeeld wordt. Zo wordt bij wijze van omhelst door het lichaamskussen, en krijgt je rug ook nog de nodige steun.


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
0

Social media


Facebook

Instagram

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Alwero producten, Alwero slofjes, Alwero bodywarmer, Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht, Alwero Vestje, Alwero wollen babykleding, Alwero online shop