Kraamcadeau met Naam | Tip! Schapenvacht Baby | WOOLSKINS


Onze Schapenvacht speciaal voor Baby kan je laten personaliseren met de geboorte gevens van het kindje. Een mooi mooi en uniek kraamcadeau nu exclusief bij Woolskins verkrijgbaar.


Op deze zachte en soepele medicinale lamsvacht kan je kindje heerlijk spelen en uitrusten. Wol heeft namelijk van nature een rustgevende werking op kinderen. Het is koel in de zomer, warm in de winter en het neemt direct de lichaamstemperatuur van de baby aan.


Waar is een Baby-Care vacht goed voor?


Een Baby-Care schapenvacht wordt ook wel een gezondheidsvacht genoemd. Dit is omdat deze vele gezondheidsvoordelen heeft. Zo bezit een schapenvacht lanoline. Dit wolvet is anti bacterieel helpt je baby bij een gezonde huid. Ook hebben baby’s die slapen op een schapenvacht minder kans om astma te krijgen op latere leeftijd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat kinderen die de eerste maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, op 6-jarige leeftijd zo’n 80% minder kans hebben op astma en andere allergieën. De blootstelling aan bepaalde bacteriën zorgt ervoor dat de kinderen minder snel allergische reacties vertonen en de luchtwegen minder snel gevoelig worden.

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen