Sheepy Schapenvacht of Woolskins Schapenvacht?

Woolskins Schapenvachten zijn Speciaal op Korte lengte geschoren zodat er geen haartjes in het mondje komen en ook de nageltjes niet vast blijven zitten in het wol. Bij Woolskins weet je wat je koopt! Onze vachten zijn een Europees, ecologisch en 100% natuurlijk product. Heerlijk zacht, comfortabel en gezond is het kenmerk van onze vachten.Woolskins heeft schapenvachten speciaal voor baby's. Wij noemen dit een Baby-Care schapenvacht en is gezond voor baby’s. We hebben deze vacht op korte lengte laten scheren waardoor de haartjes niet in de mond komen en ook de vingertjes en nagels niet blijven haken in de vacht. Door de manier van looien zijn onze ‘Medical-Grade’ schapenvachten (medische schapenvachten) machine was- en droogbaar. Let wel dat je dit zo lang mogelijk moet uitstellen.

Ze worden gelooid onder de strenge normen van de Europese Unie, waarbij wordt gecontroleerd of de gebruikte middelen biologisch afbreekbaar zijn.


Ze zijn voorzien van een eco-stempel en zijn met de grootste zorg door ons geselecteerd. Natuur, hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


WOOLSKINS is dé specialist in ecologische schapenvachten en wolproducten speciaal bedoeld voor baby's, mama's, gezondheid en comfort.

#schapenkleedbaby #ecoschapenvachtbaby #schapenvachtbabykinderwagen #lamsvachtvoorbaby #schapenvachtbaby #lamsvachtBaby #schapenvachtvoorbabygezond #schapenvachtBaby #schapenvachtbabygezond #schapenvachtikea

2 keer bekeken

Contact


Adres

E-mail

Maps

Bank

Over ons

Social media


Facebook

Instagram

+31 (0)20 20 44 557

google-review-button.png

Klantenservice


Email. info@woolskins.eu

Telefoon. +31 (0)20 20 44 557

maandag t/m vrijdag
9:00 - 17:00

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1 | 1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND | T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

© 2015 Agata Klimczynska /