TIP! Wasbare Schapenvacht | Hoe onderhoud ik mijn schapenvacht

Onderhoud Je vacht onderhouden gaat het best door het regelmatig even uit te kloppen en kort te borstelen. Zo blijft en houdt je de vacht mooi.

Wij raden aan zo lang mogelijk te wachten met het wassen van je vacht zodat alle goede eigenschappen van de vacht er lekker in blijven. Meestal volstaat buiten luchten of bij een klein ongelukje even met een vochtig washandje afnemen.

Wassen

Wil je je vacht wassen dan kan dat met onze Medical Grade (goudgele) vachten op 30 graden wol- fijnwas programma. We hebben hiervoor een speciaal ecologisch wolwasmiddel met lanoline. Tevens kun je onze Relugan vachten op -lage- temperatuur in de droger drogen.De Beste Kwaliteit Schapenvacht voor je Baby.

Woolskins is dé specialist in ecologische schapenvachten en wolproducten speciaal bedoeld voor baby's en mama's. Onze Baby-Care vachten zijn zacht en gezond voor jou en je baby en zijn een echte ‘essential’ voor moderne ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde producten met meerwaarde voor hun allerkleinste. Onze vachten zijn afkomstig van kleinschalige veebedrijven in Europa, waarbij de Europese regelgeving met betrekking tot dierenwelzijn en millieuwetgeving (REACH-voorschriften) nauwlettend worden nageleefd. Alle vachten worden met de grootste zorg door ons geselecteerd en bewerkt. Natuur, hygiëne en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.  Onze Baby Basic wolproducten zijn speciaal door ons geselecteerd met oog voor kwaliteit en comfort. Ze hebben een aantal keurmerken waaronder b.v. het 'Woolmark' en het 'Safe for Children' keur. Al onze producten zijn 100% wol en worden in Europa geproduceerd.  Tip: Gebruik het vachtje al tijdens je zwangerschap. Zo kan je lichaam lekker ontspannen en komen alvast alle  vertrouwde geurtjes van mama in de vacht terecht. Wel zo'n veilig en vertouwd gevoel als je net op de wereld komt.

41 keer bekeken0 reacties

Social media


Facebook

Instagram

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Alwero producten, Alwero slofjes, Alwero bodywarmer, Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht, Alwero Vestje, Alwero wollen babykleding, Alwero online shop

0