Retourneren

& omruilen

Niet tevreden over het product of is de maat niet goed? Dat kan! 

 

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil sturen of eventueel wilt omruilen. Dit kan door het retourformulier te downloaden en volledig ingevuld in het pakketje mee te sturen. Daarna meldt je je retour/omruiling via het onderstaand formulier aan. Wanneer wij deze hebben ontvangen sturen we je een email met een retourlink (wanneer je deze binnen een dag niet hebt ontvangen kijk dan even in de spambox).

Success! Message received.

Indien je de gehele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug op je rekening. Wanneer je een deel van de bestelling retourneert worden de verzendkosten voor deze retour niet vergoed. De kosten voor het retour of omruiling zijn voor de klant. De kosten voor de herzending van de omruiling zijn voor ons.

Een door Woolskins ontvangen betaling wordt bij retour uiterlijk binnen 5-10 werkdagen na de ontbinding terugbetaald. Dit gebeurd middels onze betaalprovider 'Stripe'.

De te retourneren artikelen dienen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aangeleverd te worden. Wij accepteren alleen items met aangehechte kaartjes.

 

Even alles op een rijtje:

 

1. Download het retourformulier en stuur deze volledig ingevuld mee in het pakketje.

2. Meldt je retour/omruiling aan via het formulier. Wij sturen je dan een retourlink.

3. Verpak je retour/omruiling voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking (producten met aangehechte kaartjes)

4. Bij afgeven van het pakketje bewaar je de track&trace code als bewijs van versturen.
 

Woolskins is niet aansprakelijk voor het verlies en beschadiging van de retourzending.

Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen
Gratis verzenden boven €100 NL |
Select language