Schapenvacht voor Baby
Gezond, Zacht, Ecologisch en Comfortabel


Woolskins is dé specialist in ecologische medicinale Schapenvachten en wolproducten. Waaronder wollen babykleding, wollen babydeken en een wollen yogamat speciaal bedoeld voor baby's, mama's, gezondheid en comfort.


Onze vachten zijn zacht en gezond voor jou en je baby en zijn een echte ‘essential’ voor moderne ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde producten met meerwaarde voor hun allerkleinste.

Wanneer je voor Woolskins kiest ga je voor de beste kwaliteit. Onze producten zijn zacht, gezond en comfortabel. Met zorg gemaakt in Europa van Europees wol en persoonlijk gecontroleerd op kwaliteit.

Tip: Gebruik het vachtje al tijdens je zwangerschap. Zo kan je lichaam ontspannen en komen alvast alle vertouwde geurtjes van mama in de vacht. Wel zo'n veilig gevoel als je net geboren bent.

Woolskins, een (h)eerlijke vacht. Je voelt Het verschil!

Best verkocht

Wist je dat een Woolskins   schapenvacht gezond is voor je baby ?!

Na recentelijk onderzoek blijkt dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s? Kinderen die in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht hebben op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën (klik hier voor artikel)

10

REDENEN

Warm in de winter
& Koel in de zomer

Droog &

Comfortabel

Waarom je baby een Woolskins
Baby-Care Lamsvacht verdient.

Als je op zoek bent naar een mooi en gezond cadeau voor je pasgeboren kindje dan zijn hier 10 goede redenen om een
Woolskins schapenvacht aan te schaffen.

 

1. Ademt en de reguleert de lichaamstemperatuur.
Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

2. Machine was- & droogbaar.

De schapenvachtjes van Woolskins zijn praktisch, duurzaam en kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen zonder verlies van alle goede en gezonde eigenschappen van de vacht. Onze Relugan vachten kunnen ook in de droger, op een lage temperatuur, worden gedroogd.

3. Vermindert kans op astma & allergiën.
Na recentelijk onderzoek blijkt dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s? Het artikel stelt dat wanneer kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën hebben (klik voor artikel). Dit komt door de microben die van nature aanwezig zijn in de vacht.

4. Zacht en veilig spel- en rustoppervlak.

Wij laten onze vachten speciaal op korte lengte scheren zodat er geen lange haren in het mondje van je kindje kunnen komen, wel zo veilig. De zachte textuur van een schapenvacht biedt een heerlijk zacht en plooibaar oppervlak waar uw baby heerlijk van alles op kan ontdekken of waar het even lekker helemaal tot rust kan komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Hypoallergeen.
Omdat er in wol geen klimaat kan ontstaan waarin schimmels, huismijt of bacteriën kunnen gedijen, is wol bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën en de gevoelige huid van baby's.

 

6. Het bevat Lanoline.

Lanoline komt ook voor in de menselijke huid en staat bekend om zijn desinfecterende werking. Bij een gevoelige en/of geïrriteerde huid kan deze genezend werken. 

 

7. Unieke, Multi sensorische omgeving

Voelen aan de zijdeachtige textuur van dit hoogwaardige schapenvacht levert onschatbare sensorische interactie die de neurologische ontwikkeling bevordert.

 

8. Het creëert een droge omgeving.

Het is hét hulpmiddel voor een goede nachtrust en lig comfort. De omgeving blijft droog en verlicht eventuele pijn en vermoeidheid die direct veroorzaakt wordt door een vochtige omgeving.

9. Heerlijk om op te slapen (niet voor buikslapertjes).

De zachte en zachte natuurlijke vezel van wol helpt de totale slaaptijd en -kwaliteit te verhogen. Probeer ook eens een hydrofiele luier op vacht te leggen en daar je kindje op te leggen.

 

10. Gemakkelijk mee te nemen.

Schapenvachtjes zijn gemakkelijk mee te nemen van de wieg naar speelkamer, naar uw auto of op vakantie, en bieden een vertrouwde omgeving waar u ook gaat. Een schapenvacht in de kinderwagen of buggy is ook heerlijk, we hebben hier speciaal op maat gesneden vachtjes voor waar alle veiligheidsriemjes gewoon gebruikt kunnen worden.

Een wonder!

Het maakt niet uit of je je eerste baby krijgt, je tweede of derde, je wilt wat het beste is voor je nieuwe kind. Baby's zijn een zegen voor de wereld en krijgen ervan is één van de mooiste ervaringen, ongeacht hoe vaak je er een hebt gehad.
 

Je wilt alleen maar dat ze hun eerste jaren op deze deze wereld zo gelukkig en veilig mogelijk voelen. Dus het is niet meer dan normaal dat je alleen de beste producten voor de babykamer en wieg van je baby wilt.
 

Schapenvacht baby: absolute must have

 

Een Woolskins schapenvacht is niet alleen comfortabel en zacht voor de huid van een baby, maar het heeft ook veel andere voordelen. Zo zijn ze een unieke en Multi sensorische omgeving. Voelen aan de zijdeachtige textuur van dit hoogwaardige schapenvacht levert onschatbare sensorische interactie die de neurologische ontwikkeling bevordert.

Woolskins schapenvachten voor baby's zijn een echt 'must have' voor babyverzorging en de babyuitzet, dus er een aanschaffen kan je niet alleen op korte termijn helpen, maar kan je baby ook helpen groeien en ontwikkelen in de meest comfortabele omgevingen.

De voordelen van een schapenvacht voor je baby
 

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een schapenvacht of wol producten voor je baby in hun wieg is dat deze zich aanpast aan hun lichaam. Schapenvachten voor baby’s zijn erg comfortabel en het is bewezen dat het zich vormt naar je baby en hen helpt te troosten, het gevoel simuleert dat je vastgehouden en geknuffeld wordt terwijl je in de wieg zit.
 

Geen zorgen over oververhitting

Met de holle vezels van een schapenvacht hoef je je ook geen zorgen te maken over oververhitting van je baby. Schapenvacht is een van de beste materialen op de markt voor het reguleren van de lichaamstemperatuur, dus het maakt niet uit of het een warme nacht of een koele avond is, je kunt erop vertrouwen dat je baby comfortabel is en niet oververhit raakt of in zijn eigen zweet ligt.
 

Een schapenvacht is zeer absorberend en ademend, dus elk vocht dat ermee in contact komt, wordt snel opgenomen en gelucht, waardoor er niets dan een koel en comfortabel gevoel over het lichaam van uw baby overblijft.
 

Minder kans op huidaandoeningen en astma

Schapenvacht kan ook helpen de kans op huidaandoeningen en astma te verkleinen. Met de lanoline die het bevat, is schapenvacht niet alleen zelfreinigend als het wordt opgehangen om te drogen, maar het is ook zacht en gezond om in contact te komen met de huid. Het biedt een natuurlijk comfort en helpt de huid van uw baby comfortabel en gezond te houden en te houden.
 

Ook toont een Duits onderzoek aan dat een baby meer dan 70% minder kans heeft om vroegtijdig astma te ontwikkelen door een schapenvacht te gebruiken.
 

Kies voor comfort & gezondheid

Met al deze voordelen is het dus een goed idee om een schapenvacht voor je kindje te kopen. Goed voor het comfort en de gezondheid van je baby. Onze natuurlijke schapenvachten kunnen wonderen doen om je baby het hele jaar door comfortabel te laten slapen.

May 23, 2019

Please reload

Contact


Adres

E-mail

Maps

Bank

Over ons

Social media


Facebook

Instagram

+31 (0)20 20 44 557

google-review-button.png

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1 | 1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND | T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

© 2015 Agata Klimczynska /