Wist je dat een Woolskins schapenvacht gezond is voor je baby ?!

Na recentelijk onderzoek blijkt dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s? Het artikel stelt dat wanneer kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën hebben (klik voor artikel). Dit komt door de microben die van nature aanwezig zijn in de vacht.

10

REDENEN

Warm in de winter
& Koel in de zomer

Droog &

Comfortabel

 Waarom je baby een Woolskins Schapenvacht verdient.

Als je op zoek bent naar een mooi en gezond cadeau voor je pasgeboren kindje dan zijn hier 10 goede redenen om een
Woolskins schapenvacht aan te schaffen.

 

1. Zacht en veilig spel- en rustoppervlak

Wij laten onze vachten speciaal op korte lengte scheren zodat er geen lange haren in het mondje van je kindje kunnen komen, wel zo veilig. De zachte textuur van een schapenvacht biedt een heerlijk zacht en plooibaar oppervlak waar uw baby heerlijk van alles op kan ontdekken of waar het even lekker helemaal tot rust kan komen.

 

2. Machine was- & droogbaar

De schapenvachtjes van Woolskins zijn praktisch, duurzaam en kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen zonder verlies van alle goede en gezonde eigenschappen van de vacht. Onze Relugan vachten kunnen ook in de droger, op een lage temperatuur, worden gedroogd.

 

3. Milieuvriendelijk

Woolskins schapenvachten zijn duurzame en natuurlijke producten, waarbij de Europese regelgeving met betrekking tot dierenwelzijn en milieuwetgeving nauwlettend worden nageleefd.

 

4. Natuurlijk schoon

Dankzij de lanoline ,natuurlijk aanwezige wolvet,  is de schapenvacht vuilafstotend en waterbestendig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Hypoallergeen

Wol veroorzaakt geen allergieën en is ideaal voor de zachte en gevoelige huid van baby's.

 

6. Antibacterieel

Woolskins vachten bieden een langdurige bescherming die de groei van bacteriën, schimmels en huisstofmijt verhindert.

 

7. Unieke, Multi sensorische omgeving

Voelen aan de zijdeachtige textuur van dit hoogwaardige schapenvacht levert onschatbare sensorische interactie die de neurologische ontwikkeling bevordert.

 

8. Temperatuurregeling

Wolvezels ademen en hebben de eigenschap  op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel.  Warm in de winter en koel in de zomer.
 

 

9. Heerlijk om op te slapen (niet voor buikslapertjes)

De zachte en zachte natuurlijke vezel van wol helpt de totale slaaptijd en -kwaliteit te verhogen. Probeer ook eens een hydrofiele luier op vacht te leggen en daar je kindje op te leggen.

 

10. Gemakkelijk mee te nemen

Schapenvachtjes zijn gemakkelijk mee te nemen van de wieg naar speelkamer, naar uw auto of op vakantie, en bieden een vertrouwde omgeving waar u ook gaat.

 

 

                              Onze Collectie 

Social media


Facebook

Instagram

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1  |  1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND  |  T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

Lamsvacht Medicinaal Gelooid Baby, Voordelen Slapen op Schapenvacht,  Schapenvacht Baby Alwero producten, Alwero slofjes, Alwero bodywarmer, Ikea, Schapenvacht Wasbaar, Schapenvacht Maxi Cosi, Merino Schapenvacht , Mimosa Schapenvacht, Alwero Vestje, Alwero wollen babykleding, Alwero online shop

0