WOOL is COOL!

17 Apr 2018

De Grote voordelen van wol in de zomer

 

De volumineuze vezelstructuur zorgt voor een permanente ventilatie. Daarnaast absorbeert wol ontzettend goed vocht en onttrekt hiermee zweet weg van het lichaam. Het opgeslagen vocht verdampt mede door de goede ventilerende eigenschap en daarmee wordt voorkomen dat je wolproduct snel vochtig wordt. Omdat zweet constant wordt afgevoerd blijft het lichaam in de zomer dus relatief koel. Daarnaast isoleren de luchtkamers tussen de vezels, die de warmte opslaan in de winter, en in de zomer bij hitte van buitenaf.

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contact


Adres

E-mail

Maps

Bank

Over ons

Social media


Facebook

Instagram

+31 (0)20 20 44 557

google-review-button.png

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1 | 1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND | T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

© 2015 Agata Klimczynska /