Sensorisch Schapenvacht Baby Speelkleed

14 Apr 2019

Op deze unieke zachte en soepele vacht kan je kindje heerlijk spelen en uitrusten. De structuur van wol en de fel gekleurde lintjes in verschillende structuren stimuleert de zintuigen van je kindje actief. Een perfecte sensorische omgeving waar de zintuigen van je kindje geprikkeld worden om zo te leren zien, voelen en uitgedaagd kunnen worden om te rollen en kruipen. Tevens heeft wol van nature een rustgevende werking op kinderen. Het is koel in de zomer, warm in de winter en het neemt direct de lichaamstemperatuur van de baby aan.

 

 

 

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contact


Adres

E-mail

Maps

Bank

Over ons

Social media


Facebook

Instagram

+31 (0)20 20 44 557

google-review-button.png

WOOLSKINS | MARNIXSTRAAT 387-1 | 1016XR, AMSTERDAM | NOORD-HOLLAND | T. 020-20 44 557 | E. INFO@WOOLSKINS.EU

© 2015 Agata Klimczynska /