Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen
1_edited.jpg

LanaCare wollen

zoogcompressen

&Tepelzalf lanoline

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Het beschermt je baby tegen ziekten en is ook goed voor jouw gezondheid. Zo helpt het je bijvoorbeeld om weer snel op gewicht te komen.

Deze Lanacare starterset is een geweldige keuze voor moeders die borstvoeding geven of hiermee gaan beginnen. Alle producten zijn op basis van hoogwaardig Ecologisch Wol en Lanoline. Het bevat alles wat een borstvoedende moeder nodig heeft voor de gehele borstvoeding periode. 

De starterset bevat 2 paar wollen zoogcompressen, 1 tube (40ml.) tepelzalf en 1 flacon (150ml.) lanolinezeep verpakt in een handig eco katoenen zakje voor onderweg.

  • De LANACare tepelzalf (40ml.) bevat hypoallergene lanoline, veilig voor moeder en baby. Een geweldig product voor pijnlijke tepels, luieruitslag of een droge huid. De tepelzalf heeft een veilige anti bacteriële werking en hoeft niet te worden verwijderd voor het voeden. 

  • De LANACare zoogcompressen (2 paar) gemaakt van zachte, organische merinowol voelen heerlijk zacht aan op de huid. De compressen houden de borsten warm, stimuleren de bloedcirculatie wat goed is voor het lactatieproces. Deze hoogwaardige compressen worden bijvoorbeeld ook gebruikt ter ondersteuning van de genezing na borstoperaties.

  • LANACare lanoline zeep (150ml.) is samengesteld voor het zachte onderhoud van de producten van merinowol. Het voedt de wol met lanoline. 

Tepelzalf Lanoline & Lanoline Wasmiddel.

LANACare tepelzalf

LANACare tepelzalf is speciaal samengesteld voor moeders die borstvoeding geven. De 100% hypoallergene crème helpt perfect bij pijnlijke tepels tijdens de borstvoeding. De crème voedt en verzacht de huid en draagt bij aan de genezing van de droge en gebarsten tepelhuid.

Bij de productie van deze zalf worden alleen organische en veilige ingrediënten, hypoallergene lanoline en triglycerine gebruikt, die beide veilig zijn voor humane consumptie. De tepelzalf bevat geen parfum, kleur- of conserveringsmiddelen. De tepelzalf hoeft niet te worden verwijderd voordat je begint met borstvoeden. Het is 100% veilig voor moeder en kind. 

De LANACare lanoline tepelzalf kan ook worden gebruikt bij andere huidproblemen. Het is uitermate geschikt voor het herstellen van een droge huid of bijvoorbeeld luieruitslag. 

LANACare zoogcompressen

De LANACare wollen zoogcompressen zijn ontworpen door LANACare, speciaal voor moeders die borstvoeding geven. Ze bieden de beste voorwaarden voor een succesvolle en langdurige borstvoeding periode.

 

De wollen compressen zijn uiterst zacht en comfortabel, houden de borsten warm en comfortabel. De natuurlijke warmte van de wol stimuleert de bloedsomloop en biedt rustgevende verlichting tijdens de borstvoeding. Het merinowol absorbeert vocht zonder nat en koud aan te voelen.

 

De LanaCare zoogcompressen bevatten natuurlijke lanoline, dit verzacht pijnlijke tepels en heeft een anti bacteriële werking. Het wordt aanbevolen om een maat te gebruiken die de hele borst bedekt. De kompressen kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Ook in zomer! 

Tepelzalf Lanoline Zoogcompres.jpg

Voordelen van wollen zoogcompressen:

  • De meeste vrouwen hebben slechts 2-3 paar nodig voor de gehele borstvoedingsperiode. Dit is dus zuinig, duurzaam en milieuvriendelijk!

  • Wol absorbeert vocht en houdt de huid droog en comfortabel, ook in een warm klimaat. Wanneer de zoogcompressen vochtig zijn voelen ze droog aan en worden niet koud zoals katoenen of papieren borstkompressen. 

  • De huid wordt droog gehouden en kan ademen waardoor pijnlijke tepels kunnen genezen.

  • Omdat de LANACare zoogcompressen lanoline bevatten, is gebruik van de LanaCare tepelzalf een perfecte combinatie voor de behandeling van pijnlijke tepels. 

  • Scandinavische verloskundigen en vroedvrouwen adviseren moeders al eeuwen om hun borsten warm te houden om zo verstopte melkkanaaltjes en mastitis (borstontsteking) te voorkomen.

  • De grotere maten bieden een beschermende bedekking van de gehele borst. De rand van deze maat borstkompressen valt verder over de borst zodat de kompressen onzichtbaar worden onder je kleding.